Regen

6 juli 2025 - Bladel, Nederland

Zondag 6 juli

Gisteravond geen spelletjes gedaan maar een film op Netflix gekeken. Ook vielen er een paar buitjes maar vannacht droog en vanmorgen bewolkt. De voorspellingen voor vandaag zijn regen!

De planning was om vandaag naar Reusel te fietsen en om daar naar het geboortehuis van Bep te gaan. We drinken eerst koffie en dan begint het eerst te miezeren en dat ging over in regen.

Dan de film van gisteravond maar afkijken wat we eigenlijk voor vanavond bedacht hadden.

Na de film facetimen met de fam. uit Marken. Die hadden een druk weekend achter de rug. Gisteren de verjaardagen van hun twee kinderen vieren en vrijdag was er een slaapfeest van groep 8 die afscheid namen van de “Rietlandenschool”. Wij hebben er via foto’s en filmpjes veel van meegekregen en moet zeggen de de ouders er veel werk van gemaakt hadden.

We gingen laat eten en om 4 uur was het bijna droog en heb ik de fietsen achterop gezet. Er was te weinig tijd over om het rondje nog te gaan maken en buienradar voorspelde nog meer regen.

Na de thee ben ik nog even aan de loop gegaan, naar Landal Greenparks, het Vennebos hier een paar honderd meter verderop.

Ik ben tot de receptie gegaan want het was me te ver lopen om het hele park te zien want ik wilde de finish zien van de Tour.

Bep had een spannend boek en ik heb de laatste 20km gekeken van de Tour de France waar Mathieu van der Poel vandaag de etappe won en morgen in het geel rijdt.

Bep gaat eten maken en het is nog steeds droog en zelfs blinkt de zon af en toe even door.

Na het eten wassen we samen af bij het aanrecht van het sanitaire gebouwtje!!

1. Diane Honingh:
    6 juli 2025
    Eerste keer deze vakantie, samen afwassen?