Weer thuis
14 oktober 2024 - Monnickendam, Nederland
Maandag 14 oktober
Gisteravond naar “Onze boeren” gekeken, een programma van Yvonne Jaspers die laat zien dat de boeren niet weten waar ze aan toe zijn en hoe het over een paar jaar zal zijn omdat de regeltjes steeds veranderen.
Winston weer de deur is voorbijgegaan met de prijs van Miljoenenjacht en na nog het weer bekeken te hebben gaan we voor dit seizoen voor de laatste keer slapen in de camper.
Vanmorgen rustig weer maar wel koud buiten, 5 graden, dus een half uur voordat wij uit bed stappen de gaskachel aan dan is het zo weer behaaglijk.
Dan al vast wat dingen bij elkaar zoeken voor als we thuis zijn en dan de boel gaan uitpakken.
We vertrekken om 10 uur uit Leveroy, binnendoor over één baan naar Kelpen Oler en dan de A2 op naar Eindhoven. Daar werd het drukker en ook verder naar Amsterdam was het druk al reed het wel door. In Frankrijk is het rond de steden druk maar op het platteland is het rustig en kan je genieten van de omgeving. In Nederland is het net alsof je steeds bij steden rijdt want het is overal druk en je moet goed op het verkeer letten.
Om 12 uur komen we weer thuis in Monnickendam na 184km te hebben gereden.
We hebben weer een prachtige reis gemaakt, een Tour de France.
Veel gezien maar ook wel meer regen en wind gehad dan in andere jaren.
Maar ook genoten van de zon en enkele avonden tot laat buiten gezeten en ook best veel gefietst.
Gelukkig geen mankementen aan de camper of aan ons zelf en Bep weer gezorgd dat we geen honger hebben geleden!
Nu de camper schoonmaken en dan kan hij in de stalling tot 2025 waar we weer een reis gaan maken met misschien weer een blog. Deze winter de plannen maken en ook de foto’s sorteren en van tekst voorzien.
Iedereen bedankt voor de reacties want dan weet je dat je het niet alleen voor jezelf doet.
Voor iedereen die dit leest veel gezondheid en tot de volgende reis!
Groeten van Bep en Bert Honingh
PS we hebben deze reis 4187km gereden!

Groetjes
Freddy