Weer terug naar huis

11 augustus 2024 - Monnickendam, Nederland

Zondag 11 augustus

Gisteravond dus de 4x400m gezien met een geweldige eindsprint van Femke Bol en daarmee zilver behaalde.

Vanmorgen prachtig weer hele blauwe lucht en best warm.

Alvast de was bij elkaar zoeken voor als we vanmiddag thuis komen.

Zijn uitgenodigd door de familie Honingh op Marken om vanavond te komen BBQen.

Alvast wat spullen in tassen doen en dan afscheid nemen van Twan en Lisette van een paar gezellige dagen.

Nadat we het vuile water hebben gelost vertrekken we om 9.55 uit Vollenhove.

Tom Tom wil ons over Amsterdam hebben maar wij willen over de dijk, Lelystad -Enkhuizen. Dus over Ens en Emmeloord naar Lelystad waar we net over de sluis gaan koffie drinken. Dan weer verder over de dijk die behoorlijk druk is. Komen onder het Aquaduct door bij Enkhuizen en verder naar Hoorn. We nemen de A7 naar Purmerend en tanken nog eerst in de Baanstee.

We zijn om 12.15 thuis en worden verwelkomd door de buren. Dan de boel voor de deur uitladen, fietsen eraf. Na een paar keer heen en weer lopen is het meeste en belangrijkste eruit, gaat Bep alvast alles weer op z’n plaats liggen terwijl ik de camper in de zijstraat parkeer.

We hebben weer een leuk reisje gemaakt en nog een paar gezellige dagen gehad met Twan en Lisette die in september voor een half jaar naar Spanje gaan.

Wij gaan in de eerste week van september weer voor een paar weken op pad.

Voor iedereen nog een mooie zomer gewenst en misschien tot de volgende reis.

Zie net dat Sifan Hassan de Marathon heeft gewonnen, geweldige prestatie na een bronzen plak op de 5000m en ook een bronzen plak op de 10.000m.

1. Harry en Yvonne:
    11 augustus 2024
    Dank jullie wel voor de mooie verhalen en foto's. We kijken al uit naar september voor de volgende verhalen en belevenissen.