Naar de markt

11 september 2024 - Beauvoir, Frankrijk

Woensdag 11 september

Ik was net klaar met het blog toen de wedstrijd Nederland- Duitsland begon en het was goed dat ik vanaf het begin ging kijken want binnen de twee minuten was het 1-0!

Mooie wedstrijd om naar te kijken maar 10 minuten voor de rust ging het mis. Foutje van de Ligt en het werd 1-1 en even daarna werd Aké van het veld afgedragen vanwege hamstringblessure. In de blessuretijd maakte Duitsland er nog 1-2 van. Na de rust pakte Nederland het goed op en na een mooie actie van Brobby maakte Dumphries er 2-2 van.

Het bleef spannend tot het einde want met die Duitsers weet je het nooit, scoren vaak in de laatste minuten. Het was een mooie en spannende wedstrijd om naar te kijken met toch een goed resultaat voor Nederland.

Vannacht een paar buien gehad en we zouden vanmorgen vertrekken als het zou regenen. Maar er is wel wat bewolking maar ook grote blauwe stukken in de lucht dus gaan we na de koffie naar de markt die hier elke woensdag is.

We hadden er niet veel van verwacht maar kijken onze ogen uit hoe groot hij is met heel veel aanbod. Ook stalletjes met Paella en warme kippen aan het spit, niet aan mij besteed! Als we de markt helemaal gezien hebben dan lopen we weer terug en nemen brood mee. Ik loop nog even een rondje over de camping en zie dat er ook veel “glamping” tenten staan. Na het eten gaan we naar de Carrefour, een grote supermarkt dat nog dichterbij is dan het centrum.

Daar kopen we wat we nodig hebben en als we eruit komen is er ook nog een Action vlakbij. Maar de tassen zijn te zwaar om daar ook heen te lopen. Als we terug zijn schijnt de zon en kunnen de stoelen eruit. Lekker in de zon gezeten tot half vier want dan gaat bij ons de zon achter een boom (camping!) . Ik ga betalen en dan naar binnen om thee te drinken.

Daarna nog een wijntje en als Bep het eten gaat maken dan ga ik even in de administratie.

Vandaag toch nog even in de zon gezeten maar na het eten weer een buitje.

Morgen weer verder!

1. Tom:
    12 september 2024
    Ja dus, idd Oranje gekeken! Was eindelijk weer eens een leuke wedstrijd om te kijken van Oranje. Wat ontzettend lekker dat de zon eens tevoorschijn kwam. Al was het niet lang, is het beter dan niks!